logo Progress 

bg     de    ru    en

ПРОГРЕС АД със страница във Фейсбук

Progress in facebook sm

Прогрес АД мери сили с най-значимите леярни в Европа. Със страницата ни във Facebook искаме да направим хората по-съпричастни с индустрията и нейното развитие, и името на компанията по-разпознаваемо. Производителите, наложили се на нашия и световните пазари са в известна степен длъжници на обществото по отношение на предоставянето на информация и коментари за състоянието на икономиката, тенденциите за професионално развитие и реализация. Искаме също да помогнем в изграждане в на една по-реална представа за бизнеса и производството в нашата леярна.

Прочети още...

ПРОГРЕС АД със свой канал в мрежата за видеосподеляне Youtube

Progress in youtube

Новата 2020-та година започва за Прогрес с още един канал за връзка с клиенти, хора, интересуващи се от работа при нас и с всички, които искат да научат повече за развитието на компанията. Това е канал в мрежата за видеосподеляне YOUTUBE. Каналът е активен от 6-ти януари 2020 и предстои обогатяването му с интересно и полезно съдържание.

Връзка към канала: https://www.youtube.com/channel/UC6CbPaQoW8h5ZKPRtd2xb8A

ПРОГРЕС АД с нов самофинансиран проект

HR Survey newsПРОГРЕС АД започна работа по проект “Подобряване на работната среда, условията на работа и организацията на производствения процес”

Като първи етап на проекта беше направено проучване на нагласите и отношението на работещите в компанията по основни въпроси на удовлетвореността от работата, мнението им по организацията на производствения процес и по въпроси на социалната политика.

Прочети още...

ПРОГРЕС АД - Най-добра българска фирма на годината

b_200_150_16777215_00_images_20181127.jpgb_200_150_16777215_00_images_20181129.jpgЗа най-добра българска фирма в категория "Средна и голяма фирма" бе отличен Прогрес АД.На тържествена церемония в галерия Софийски арсенал бяха връчени ежегодните награди в престижния конкурс „Най-добра българска фирма на годината". Конкурсът отличава за седма поредна година най-успешните български компании. Организатор е Първа инвестиционна банка (Fibank),която си е поставила за цел чрез него не само да популяризира българския бизнес, но и да представи най-впечатляващите и устойчиви модели на предприемачество, за да могат те да се превърнат в еталон и вдъхновение.

Прочети още...

Първо място за наш колега в МОДЕЛ МАНИЯ 2018

DitraНашият колега Александър Йорданов спечели първо място в националното състезание за умения и бързина в използването на SOLIDWORKS. То се състоя по време на  XIX - та среща на приятелите на ДиТра в Банско 2018.

PROGRESS е международна търговска марка на ПРОГРЕС АД

С решение от 19.03.2018 на Патентно ведомство ПРОГРЕС АД регистрира търговската си марка изписана на латиница. Досега фирмата разполагаше с регистрирана търговска марка изписана на български език. Не беше никак лесно да се регистрира толкова популярна дума за търговска марка, но благодарение на екипът на ПРОГРЕС АД, г-жа Бечева и юристите на Холдинг Загора наименованието PROGRESS е наше.

Обява

ОБЯВА От "ПРОГРЕС"АД гр.Стара Загора

На основание чл. 4,ал. 2 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда

Прочети още...

ПРОГРЕС АД Е ЛЕЯРНА НА 2017

Наградата се присъжда от СЪЮЗЪТ НА ЛЕЯРИТЕ КЪМ БРАНШОВАТА КАМАРА ПО МАШИНОСТРОЕНЕ за внедряване на нови технологии и оборудване. Грамотата бе официално връчена лично от председателя на БЪЛГАРСКА БРАНШОВА КАМАРА - МАШИНОСТРОЕНЕ Илия Келешев, който отбеляза, че ПРОГРЕС АД е дългогодишен безспорен лидер в бранша, но успехите през 2017 година заслужават да бъдат официално зачетени.

b_200_150_16777215_00_images_certifikati_Gramota.jpg

Подкатегории