logo Progress 

bg     de    ru    en

ПРОГРЕС АД със страница във Фейсбук

Progress in facebook sm

Прогрес АД мери сили с най-значимите леярни в Европа. Със страницата ни във Facebook искаме да направим хората по-съпричастни с индустрията и нейното развитие, и името на компанията по-разпознаваемо. Производителите, наложили се на нашия и световните пазари са в известна степен длъжници на обществото по отношение на предоставянето на информация и коментари за състоянието на икономиката, тенденциите за професионално развитие и реализация. Искаме също да помогнем в изграждане в на една по-реална представа за бизнеса и производството в нашата леярна.

Прогрес АД е предприятие, специализирано в производството на отливки от сив и сферографитен чугун. Имаме и прозводство на декоративни елементи и осветителни стълбове, което добавя един артистичен щрих в нашето портфолио и ни нарежда сред най-значимите производители на подобни изделия в Европа. Нашата специализация е в производството на отливки за хидравлични компоненти и детайли за различни сфери на машиностроенето.

Наши клиенти са световно известни компании, които са утвърдени лидери в производството на хидравлика и също така много български производители.

Индустрията в България не е широко коментирана тема в медиите и нашата цел е да хвърлим повече светлина върху работата на фирмите в машиностроителния бранш. Също и да покажем реалните си постижения, успехи и перспективите за развитие в бъдеще. Ще отделим особено внимание на възможностите за професионално развитие и реализация за хора от различни възрасти, квалификация и образование.
Присъединете се към нас на: come to the foundry